Даючи знову шанс

Даючи знову шанс на виживання,
світ дуже часто на людяність нас перевіряє,-
йому не важливі твої звичайні вагання,
йому твого одного терпіння не вистачає..
Даючи знову шанс на виживання,
не варто жити надією, що все буде краще,-
в діалозі важливе двостороннєє спілкування,
дуже часто в багатьох людях океани брудної фальші..

91021111


Рецензии