Мо д точки...

                Х   Х   Х



Мої  діточки -
                ластів"ята - люди,
Моє
     коріння -
                водойма Буди,
Ми
    всі -
                червневі,
Не
    чорні -
                суттю,
Хай
    ще
                спід-нЕві,
Б"ємОсь
                із
                люттю,
Що  нас
                таврує,
Що в нас -
                конає,
Що  світ
                чарує,
Як  посинає...


Рецензии