У ролi поета

Поволі ясніє.
Звук. Світло. Мотор.
За двері - на сцену
виходжу, актор.
Іду говорити,
волати, клясти.
На роль головну
мені знов пощасти!..
І хай з глядачем
поталанить мені.
Я - в ролі поета!
Це - я на коні!
Феєрії. Драми.
А он - детектив...
На меня життя
навело об'єктив.

Грудень 2019


Рецензии