In the New Year, the sense brings

In the New Year, the sense brings ---
That sense of what the most expensive we have ...
This is not expensive not the expensive values ...
This is human action ....
The actions of people who have talent ...
The Talent That Creates Warmth, Happiness and Security ...
That talent builds the future of people ...
The future is safe with beauty as action ...

В Новый год смысл приносит ---
Это чувство того, что у нас самое дорогое ...
Это не дорого, не дорогие ценности ...
Это человеческое действие ....
Действия людей, у которых есть талант ...
Талант, который создает тепло, счастье и безопасность ...
Этот талант строит будущее людей ...
Будущее безопасно с красотой как действием ...

I det Nytt ;r bringer forstanden---
Det forstanden om hva det dyreste vi har...
Dette er ikke er dyre ikke det dyre verdier...
Dette er mennesker handling ....
Det handlinger av mennesker som har talent...
Den Talent som skaper varme, lykke og trygghet...
Den talent bygger fremtiden for mennesker...
Fremtiden er trygg med skj;nnhet som handling...


Zoja Sperstad 27.12.2019


Рецензии