Молчи...

Мовчи, та диш…

Мовчи, та диш… Чого кричиш?
Чого від влади хочеш?
Голодний, кажеш, ти не спиш
Частенько серед ночі?

То не лінуйся, йди працюй.
Немає, кажеш, сили?
Пенсіонер ти? Не сумуй!
Ще виспишся… В могилі.

Листопад 2018 р.


Рецензии