Велика Межа

Не любов – поєдинок его,
вишукана тайчі.
Візерунок танцю. Сніжинка
розтанула на щоці.

Ні. Не плачу.

Хребтів мечі розжарені
вигинаються.
Я зміЯ і Я зміЯ
до сну склубочились.

Сходить сонце.
Контакти з’єднано.
Північ-Південь, а шлях один.
Хто за сонцем, а хто за тінню.
На тім боці Землі...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.