Батьки правi

Ніколи не думала, що скажу цю фразу... Ніколи не думала,  що буду спокійно обдумувати це. Адже колись подібні думки викликали у мене сльози,  а разом з цим мене охоплювала тривога!

Отож...Батьки праві...
Їхня любов настільки велика, що вони готові прийняти за нас рішення,  аби захистити від того,  що б ранило нас,  зробило б нещасними.

Не можу сказати,  що я з слухняних дітей. По природі я бунтарка ще та.)
І хоча - вже не  дитина,  пам'ятаю: для батьків я завжди буду однаково "маленькою".

Батьки праві...
І не дарма Біблія закликає нас поважати їх і слухатись. За це Бог обіцяє нагороду: нам буде добре і нас чекає довголіття. (Єф. 6:2)

Батьки праві...
Але чи готові ми, діти,  зрозуміти їх і послухати?! А потім ще й зробити правильні висновки..?
Як хто... Особисто я не бачу ВІДРАЗУ плюсів батьківської любові. Іноді мені здавалось, що всі обставини проти мене. Можливо, причина у недостатньо близьких відносинах з Небесним Батьком? Не знаю...
Для того, аби побачити, як Бог через моїх батьків працював і працює над моїм характером, над моїм смиренням, над моєю поведінкою - мені потрібно було багато часу. Можливо, рік...Зараз важко сказати.

Але я не про це...
Коли настає переломний момент і ти бачиш,  що все "негативне",  все, що стало причиною твого смутку,  сліз і т.д.,  було на твою користь,  для твого ж блага - тебе огортає невимовний трепет. Ти відчуваєш цілий буревій емоцій. А потім... а потім тиша. І вдячність Богу, батькам!

Батьки праві...
Вони добре знають, що ми відчуваємо, коли не погоджуємось з ними. Вони прекрасно усвідомлюють, які приблизно наші  молитви у такі періоди. Але вони нас люблять. Хоча не щохвилини говорять про це.

Батьки праві...
Пройде час. Ти усе переживеш. Щастя постукає у твої двері. Відчуєш, як Божі благословіння щодня супроводжують тебе. І тоді вдячність наповнить твоє серце.Ти приїдеш додому, переступиш поріг батьківського дому, обіймеш батька, поцілуєш в щоку уже сиву маму... І вкотре зрозумієш: немає нічого випадкового.

І наостанок...
Не забувай, що все в житті допускає наш Небесний Батько. Для чого?
Запитай у Нього... Ми обов'язково колись дізнаємось про це! Через важкі обставини Він зробить тебе  сильнішим(ою),  мудрішим(ою) і обов'язково проведе через життя.  І ще: наші батьки - це ангели на землі, через яких Бог ще раз нагадує: люблю тебе...


Рецензии