Мы пудвылы тут все кре дiты

Всэ нормалёво в пыньків!

Встретімся! В таjных следствіях.
Вот, всё  что смоглы:
Бо v заsытылы j Рэрыха
Чорныjі рыла Москвы.

Мы vурналісты! Ек трэба,
То j за Івана во гых!
І но за тэ, шо святэе,
Наsо до Путіна jті.

В тіны болотныj выдэцьця v
Sэ, мо, з дысеток Vабків.
От воны j тута во шкребають:
Секта! Шпіоны! А кыш!

Выныслы v sось з Мавзолея j.
Ілі іj Сталіна гыть.
Нет! Свіj свого ны здае в Рак.
І ув віні свын топы.

Здэцьця, усэ нормаленько зь.
От: мы ітог подвылы вv.
Стікы бульдозерных средствав
В Дом Лопухів упыклы!

Нізость! Она vэ вдаецьця
Завvдэ у чорствых vыдів.
І но во сэрцэ Стрылецкэ
Ные за всіх і болыть.

Знаjімо: знаjдымо вэсла!
Русь оvывэ в 2 з 0 дві.
А ны потрэбуе Света.
З ранку j до ночы Хрыстів.

Есця j прогнозы на тых,
Ктуры но задніцу в стіл.

///от так о во но в мырців
Слівы, бырозы j дубкы


Рецензии