Every New Year Comes With New Hope

Every New Year Comes With New Hope ...
Artist as an ordinary people ...
Artist wandering to be understood ...
The talent of an artist is precious ...
It should be discovered in the life of the artist ...
The talent could warm up any home ...
Take care of people with that talent ...

Каждый новый год приходит с новой надеждой ...
Художник как обычный человек ...
Художник бродит, чтобы его поняли ...
Талант художника бесценен ...
Это должно быть обнаружено в жизни художника ...
Талант мог согреть любой дом ...
Позаботься о людях с таким талантом ...

Hver nytt ;r kommer med nyt H;p...
Kunstner som en vanlig mennesker...
Kunstner vandrer for ; bli forstod ...
Talentet for en kunstner er dyrebart ...
Det b;r oppdages ved livet av kunstnerens...
Talentet kunne varme opp alle hjem...
Ta vare p; mennesker med den talent...

Ogni nuovo anno arriva con una nuova speranza ...
Artista come un popolo normale ...
Artista che vaga per essere compreso ...
Il talento di un artista ; prezioso ...
Dovrebbe essere scoperto nella vita dell'artista ...
Il talento potrebbe riscaldare qualsiasi casa ...
Prenditi cura delle persone con quel talento ...


26.12.2019 Zoja Sperstad


Рецензии