З Новим роком!

З Новим роком Вам вітання,
Найщиріші побажання.
Зичу миру та любові,
Рідні щоб були здорові!

Рік Новий - чарівне свято,
Хай дарує Вам достаток!
Сміху, радості навколо,
Щоб усе було чудово!

З Новим роком! З Новим щастям!
Хай життя буде, мов казка!
Вдачі, ніжності й добра,
Та сердечного тепла.


Рецензии