Моя погода

Дощ сірий, сірий мерехтить
В калюжах.
Дощ миє вікна і дахи.
Дощ пеленою накриває...
Дощ скрізь, -  укрив весь світ.
І наче...
Моя погода геть вже crazy
Здурiла  за тобою плаче...
Ти так далеко і не бачиш,
Сльоза змішалася з водою.
Із крапель сльози, це вже
Щось...
Ніхто того й не зрозуміє,
Хай думають що плаче дощ...
Запеленала сірість всі дороги,
Думки сумні повисідались скрізь.
А світ затих і слухає природи
Тужливий подих, без кохання двох ...


Рецензии