Рiздвянi свята

Різдвяні свята знов до нас  надходять,
Із радістю стрічаємо ми їх,
У кожну хату коляду заводять
І білий килим стелить нам до ніг.

Коляда, вертеп, різдвяні свята,
Різдвяна зірка світить нам усім.
В стаєнці із Ісусом Божа Мати,
А ми в дарунок віру принесли.

Ісус малий на сіні спочиває,
Ангели звістку всюди рознесли.
Йосиф старенький поряд приклякає
І тріє царі привітать прийшли.

Радісна новина в опівночі,
Із Вифлеєму звістка нам прийшла,
І радістю вже світяться в всіх очі,
Й ще більше віри всім нам додала.

25.12.2019 р.


Рецензии