Е у мэнэ j ванна

Е шэ j дівк на ніч

Натопыв я хату!..
Натопыв бо v піч.
А вот дэ счас спаты,
Відае но мыш.

Сів я от кал скалкы
Да j каvу: пычы вш!
Шо v бо замуv браты
Пару лаборышк.

Выjшов місяць з гаю,
Пісню мні у мызк:
Так чого ты, Баjім,
Гэтакыj чудныj?

Да я j сам ны знаю
Ныц в хоромы дыч.
Есця коцюба v во v.
І но торф грыбы зь.

Піч-то храмовата!
Ну, бы j у попів.
От я j ладю завшы
Но сплошны дыркы.

Чоботы подраны
Выjшлы уночі
Гонды прогулятысь.
Ібо v ныц доsів.

Вот мы j тут хаваІм
Дровця прам ва в сіньць.
Там v ны залывае:
В шыфіры ны sільк!

І бумага фаjна:
Взев да j пудпалымш!
Скікы v трэба маты
Толі шэ в смолі!..

Так шо покы Коця
Супчыку зварыв,
В дырць погаслы дровця.
Я v, гы, гондэ шыз.


Рецензии