Сестра

Щаслива я, у мене є сестра,
Ми з нею дві, немов зіниці ока,
У мами ми, неначе два крила,
Тому вона у нас не одинока.

В сестри сьогодні знову уродини,
Додалося їй досвіду за рік.
У неї діти, наче намистини,
І люблячий прекрасний чоловік.

Роками вимір часу все проходить,
І мудрості роки всі додають.
Дорогами Господь за руку водить,
А сходами життя роки ведуть.

Та побажати хочу тільки ЩАСТЯ,
Бо в цьому слові вкладено усе,
Від Господа воно нехай додасться,
Й щасливі миті доля хай несе.

Мапу життя їй доля написала,
Тепер та мапа, наче путівник.
Горя та бід в житті  щоб не зазнала,
А смуток і неспокій щоб назавжди зник.

26.12.2019 р.


Рецензии