Не забувай

Не забувай про Господа ніколи,
Не забувай, що ти прийшов у світ,
Бо все життя – це не пшеничне поле
І не птахів красивий переліт.
Не забувай ти дякувати Богу
За кожну мить в житті, яку прожив,
Бо лиш Господь веде тебе в дорогу,
А ти доріг не мало тих сходив.

ПРИСПІВ

Не забувай, не забувай,
Життя цінуй і пам’ятай,
Воно одне, воно святе
Та й інший раз вже не прийде.
Не забувай, не забувай,
В батьківську хату повертай,
На крилах ти туди лети,
Час для батьків завжди знайди.

Не забувай приїхати до мами,
Не забувай їй шану віддавать,
Мандруєш ти далекими світами
Й до мами не забудь ти повертать.
Не забувай батькам своїм вклонитись
Й подякувать їм, друже , за життя,
За них повинен Господу молитись,
Щоби не було потім каяття.

ПРИСПІВ

26.12.2019 р


Рецензии