Шэрая цень

Чорны день знiкае,
За iм шэры цень наступае
Звычайныя людзi з цвiкамi
Паволi iдуць ды ступаюць
Сустрэнуць цябе ды абдымуць,
Цвiкамi прыб'юць ды кiнуць.
I зноу будзе шэрая цень
Блукаць каб сустрэць чорны дзень...


Рецензии