Друге небо

Від снігу подих
тамує місто.
Ніч - як гадання
для фаталіста.
Космічні знаки.
Небес папери.
Астральні вольти.
Земні ампери...
Нитки асфальту.
Нитки надії.
У снах таке лиш
снять чародії...
...І я достоту
не знаю вперше:
це небо друге -
чи небо перше!..


Грудень 2019


Рецензии