Все наше життя

Дописано до слів Ліни Костенко.

Все наше життя - це чекання найгіршого
але сподіваємось все одно ми на краще
звісно від долі своєї бажаємо іншого
чим більше ми хочемо тим завжди нам важче...
Все наше життя - це перепони суцільні
хто вірить в себе той вихід знайде
хто йде до кінця той вважається сильним
в протистоянні з труднощами не пропаде він ніде...
Все наше життя - це слабкість хвилинна
і за відведений час не все ми встигаємо
але в першу чергу людина знати повинна
в наполегливий праці над собою усього досягаємо...


Рецензии