Зорею, що на Сходi

Зорею, що на сході мерехтіла,
І кликала в дорогу мудреців,
Мій шлях Господь осяяв, я прозріла,
Побачила спасіння у Христі.

Дитятко, що родилось в Вифлеємі,
Спасіння дарувало для душі!
Не стало в серці смутку, зникла темінь,
Велике Бог  в житті моїм звершив!

І вам Господь у це різдвяне свято,
Свободу хоче дати  від гріхів,
Спішіть мерщій життя Христу віддати,
Як до ясел спішили пастухи.

Зоря Христова хай серця  освітить,
Народжений в хліві спасіння дасть!
Прийміть в цей день  чудову світлу звістку:
З Різдвом прийшла для людства  Благодать!!!
~ДЛВ~


Рецензии