Довольно пануваты!

А ну до статку, гад!

Погорбляныjі пальцы!..
А шо тут та нога.
Ныхаj походыть малец
Ув батьковых кірзах!

Прывыклы v панукаць всі,
Колы шэ ты пацан.
А тэе, шо Кентаврык,
То гэ v всэ чыпуха.

І вот: домашні каты
Улад далы ля Васьк
Усекэ васьПітане.
Іj гэблыка ведь знав.

Да ты vэ фсэ мні злаМныш!
Да одыjды, коблях!
І оставалось мамцы
Оно дытэj качать.

Ну, моvня v довіраты
Стрыльцу і прам цытвар.
І выпало дітятко
Однаvды с тэj хітанк.

Сіодні ш спомынаіш
О гэтэ всэ чы раз.
Бо j згорбляныj нысчасныj
З дытынства шэ в Бычка.

Ну, гэтака бо Карма:
Когося v сам карав?
От оттого j каравыj
Страшэнно j карандаv.

Хотів у музыкальныj.
А ты куда попав?!
Шэ ноты трэ, хі, знаты?
Так во vэ, вvэ іграjш!

Так вот і дедько: в шахты
Утік з восьмого класьк.
Оно шоб розум маты
Да сылу, крэпосьць завш.

Усі в нас музыканты:
Сыны іj внукы Павл.
І но ны запысаты
Нільзя було ны мнявк.

А в Дуськы j Ніколашкы
Оркестыр выjшов аvн.
Так Петя Пэкач лапав
Любые струменталь.

І спортом влад заjмався
Тоj дуvынькыj Бугаj.
І я но во ны вдався
Ны тілом, ны з горшка.

Бо Яново ты взнаІш!
Іш, выдумав, гомняк:
До тёткы Любы здаты,
Шоб Ордыё ты став?

І літа пролыталы!
А я… усё проспав!
Ныма бо ны таланта
А ны на девок даv.

Ну, скіль воно роvдалось,
Тэ, шо в муvчыны свят.
Од пЯніцы? от сапкы,
Шо гнула шыю завш?

Так шо я вам vылав бык
Чого ля пацанят.
Да вы хоть пудмыватысь
Гучітэ школяра.

А то мы j sотку v навыть
На зуба вміям класьць.
І vопку посліj срачкы
Хтось завvдэ мые прам.

От мы v тут ззімш смытанкы.
Огов!.. залічыть ранк!
Шоб вас кормыла банда
О гэтак, савкы-пЯвк!

Ну, ек бо ш москалям всласть
Ны одруліць мілька.
А самы вонь в полякыj
Даваj но закупаj.

Но гэ, мо, j темк другая.
А самэ главнэ – даj
Усекыj влады правыты:
Хаj здохнэ од отрав.

В Наухо бо Доносера
І нос  горбацкыj. Да, вш.
І ек залізу в ноздрыsа,
Усю соплю в собак!

От сволота варшавськ!..

...поjмэш кота с хвоста


Рецензии
Вот сволота варшавска:
Кота за хвост поймав,
Орет,что то москальска
Зараза от Минздрав!
Ещё про вирус гриппа :
Пришёл от москалей!
Ну,что,поляк задрипан,
С панами веселей?
Вельможные те паны
Не сеют и не жнут,
В широкие карманы
Они добро тягнут!
Вас москали трекляты
Спасали в ту войну,
А Вы ,такие каты,
Все тянетесь к говну!

Олга Булавина   25.12.2019 07:15     Заявить о нарушении
Да нет! Тут темк иная:
Когда хана врагу,
Иды да влей смытанкы
З выдра, дэ в падлый скунс.

Васыль Брыль-Кобзар   03.01.2020 18:56   Заявить о нарушении
Сметанки подлому скунсу? Зачем?

Олга Булавина   04.01.2020 09:49   Заявить о нарушении
От пак играшкы в нас!
Аглоблям ни валу Б:
Смытана йдэ в Польщу,
А нам тут - молозыво.

Васыль Брыль-Кобзар   04.01.2020 18:43   Заявить о нарушении
Да как же без сметаны- то? А вареники с чем кушаете?

Олга Булавина   04.01.2020 22:09   Заявить о нарушении