Зелене сонце

Психологія. Ти ж – майстер!
Слово кожне –  Всесвіт і глибинний зміст.
А папір – просяк, – фломайстер
Замальовує ілюзій світ.

І наскрізь, з обох боків зеленим
Сонце перед нами постає.
Знаємо обоє достеменно.
Й серце веселково виграє.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
08.12.2019
18:23
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.


Рецензии