Iмпринтинг

Магічний імпринтинг…
Природи буття.
Шукаю той гвинтик, –
Хто ти, а хто – я?

Твій погляд, твій зміст.
Твоя сутність. Єство.
Де річка? Де міст?
І… чим є…божество?

Глибинний порядок?
Чи ж хаос ідей?
В усьому є вади…
У цім зміст людей.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
08.12.2019
15:06
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.


О


Рецензии