В тобi живуть свiти

В тобі живуть світи!
Як Сонечко світи.
Життя у них іде…
Усе, що там – святе.

Сакральний чудо-зміст
Збудує долі міст.
Розкриє людям суть…
Про мене не забудь.

Твори, дерзай. Твори!
За дужої пори.
Встигай життям іти, –
Твій світ і поряд – Ти.

Розкрите полотно –
Best animated кіно.
Біжать, біжать стрічки…
Розфарблені річки.

Впадають у серця.
Будують виднокіл.
Хай хватить до кінця
Тобі снаги і сил.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
08.12.2019
12:29
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.

O


Рецензии