Вир й

   
Летять у вирій журавлі,
Не знаю де мій вирій,
Бо хтось продасть мій шмат землі,
Живу в зажурі щирій.
На Україні йде війна,
А смерть лютує всюди,
При владі знову сарана,
Та гинуть добрі люди.

Це закордонній хитрий план,
Бо ворог має силу,
Продати землю хоче пан,
А бідний люд в могилу.
На що обрали це сміття,
Навіщо кляте НАТО,
Невже набридло всім життя,
Є сумнівів багато.

Без ліків вимруть всі старі,
То де ж козацька воля,
А що лишиться дітворі,
Як жити їм без поля.
Навіщо клятий був майдан?
А смерть тепер лютує,
Бо править балом ситий пан,
Простий народ бідує.

    .


Рецензии