Привiтання...

Мій друже, з Днем Народження, зі святом!
Людину гарну нам приємно привітати.
У творчості легким будь і крилатим,
Хоча й на планері ти можеш політати.

Кохай, наш друже, і коханим будь довіку,
Хіба щось краще побажаєш чоловіку?
Та бог кохання у слов`ян, прекрасний Лель,
Під стогом сіна гірко заздрив цілий день,
Поки не скінчилась та фотосесія в степах,
Де ти серпа й снопа тримаєш у руках.

А ще ми знаємо ти любиш мандрувати.
Читали пОсти в захваті твої.
Та думка вредна не дає нам спати.
Ти побував на БАлі, чи БалІ?

Гарненького ти маєш командира,
Доньку мов ангел, а для тебе ВОSS.
Сім`ї твоїй Любові, Щастя, Миру.
І творчих злетів і солодких Перемог!!!!


Рецензии