Батьки моi

Батьки мої давно із сивиною,
Вони уже не русі, як колись,
Хоч ми давно вже виросли з тобою,
Але батьки за руки знов взялись.

ПРИСПІВ

Скажіть мені, скажіть батьки,
Чому летять ваші роки?
Скажіть мені, зізнайтеся,
Прошу я вас, не кайтеся.
Батьки мої, батьки мої,
Ви є найкращі на землі,
Кращих від вас ніде нема,
Кажу вам це нежартома.

Роки летять, нікого не питають,
Й моїх батьків вони в полон беруть,
Роки, немов за обрій, поспішають,
Немов в човнах між берегів пливуть.

ПРИСПІВ

Роки летять і слухати не хочуть,
Не слухають благання всі мої,
Вони летять… мов журавлі клекочуть,
Бо ті дороги у років свої.

ПРИСПІВ

18.12.2019 р.


Рецензии