Тримати лице

Можна мені для втіхи трохи тебе?!
Можна від спраги спустошити Мертве море?
Так важко зізнатись у вічі, що ти пусте.
Тіло без дії, до того ж, душею хворе.

Можна для меншого болю позбутись жалю.
Запечатати "завтра" відчаєм.
Пулею в скроні.
Важко повірити в те, що я майже не сплю,
Споглядаючи місто, місто, що тоне в бетоні.

Можна втрачати час, боючись нового.
Можна ламати, палити, кидати все!
Насправді так хочеться більше...
Ще більше живого.
Бачити справжнє, та гідно тримати лице.
 
24.12.2019


Рецензии