Пост-магiя -Слiди-

Бути тілом, легким невагомим,
всепроникним і всеосяжним.
Як це, Боже? На що це схоже:
бути тобою і не бути?

Бредуть перехожі в тумані густому
Втому свою споконвічну несуть на кабелках,
думи свої хаотичні_ахроматичні
в клумаках приторочених до спини.
Хіба це життя?
Збочення...

- Боже, боже! Що за день!
- Не божай. Сідай мерщій до столу. Призволяйся чим Одін послав.
- Ти вмієш бідбадьорити.
- А що?  Шо там наші Гомо_ГМО знову втнули?
- Та нема про що балакать.От чого було слонів не зробити царями планети?
- А то ти не знаєш? Треба ж було по образу та подобі.
- Та так. Ох ці мені образи, подоби та метафори.
- То, що наливаймо?
- А. Так. Пиймо друже. In vina veritas.

Читаю вірші Плужника.
Читаю прозу Чехова
Двох українців,
народжених в Московській Імперії.
Метеорами чиркнули в просторі-часі
і залишили товстелезний слід в Ноосфері


© Copyright: Валентин Лученко, 2019


Рецензии