Чародiйники

Навiяна чарiвна думка,
Скрiзь померанчева, не в'яне.
Вона щодня шукаE хрумко,
З якого боку попуст гляне.

Вигадують то борг, то мито...
Хохли вже но як жид пихатий:
Волiють дещо не робити,
А жерти грошики лопатой.


Рецензии