Ай гече

Ай бетиме тигилип,
Мени гече уятды,
«Тюш»-деп эсиме гелип,
Къайтып юхугъа батдым.
Бирден ачылып гёзюм,
Тикленип турдум айгъа,
Айып этедим оьзюм,
Кёп улуйгъан кулайгъа....
Ачыкъ кепде гёрюне
Ай бетни «сепкиллери»,
Кёр оймада билине
Авузлу килливлери ...

02.05.2018.


Рецензии