Янгы гюн

Къуран охуп, юрегингни ачгъанда,
Гюл чыкъгъандай, урлукъларын чачгъанда...
Гюнтувушда белги билдирегенде,
Къарлыгъачлар телде тизилегенде,
Гюн башлана,умутланы тувдуруп,
Бав емишни авур тарта сувлулукъ...
Яшна дюнья,яраларынг солкъ болуп,
Яша ,халкъым,парахатлыкъ болдуруп!
Янгы гюнюм болсун магъа пайдалы,
Аллагь мени сакъласын шу къайдалы.
Яманлыкъгъа сокъмакъларым ябылсын,
Яхшылыкъда ёлдашларым табылсын!


21.05.2018


Рецензии