3 31

Стелиться сизий туман над землею.
В нього зринають зелені ліси.
З гаїв соловейко зривається в небо
Серце тріпоче від тої краси.

Все моє рідне і все моє миле.
Ніжна й кохана батьківська земля.
Вона як матуся у мене єдина.
Я в неї корінням і в небо гіллям.

Де трави духмяні і мед найсолодший,
Там буде завжди моїй мирно душі.
Тремтять, мерехтять від зірок тихі ночі.
І щось заграває цвіркун в спориші.


Рецензии