I но в таборы всi похавалыся

Вовкы і Лісочкы

У меня аv 140 друзеj!
Но… ні Рак і ні Лев не званіт ля мне.
Будто нету уvэ тут мынэ,
У Конь-тактовы гэтому.

Ну, бо, да, я v бодаюся вvэ,
Раз С3лоё обыскую,
Ек там Бяшка vывэ
Чы шэ j з Марсыка С3лочка.

Да. Я трошкы тут гондэ дурнэньк.
Ну, такы зоры вышпурыв,
Шо ек вшпару пуд рэбр,
Всі вдрызг швабры в міліцыю.

Vурналіст. Гэто v просто тыле.
Шо ву світы він відае.
А колы шэ j стіхамы мытэ,
То вуv сатір якыjся vа, х.

А я про100 оцэнюю всэ.
З малку так нагучыла vытк:
Ты но дэ улыбнэсьсь,
Ек уv, гох, ты смыіісься з нэтр!

Дэ v улыбка в 4-м Чысле.
А в 8-м і тым більш ныма.
Так і 7ка од мэjі «5 тэртк»
Аvны свэдра і кепку здырэ.

Бо v завыдныj я дед!
Так зачем і одэv:
От на Ігора лепш
Мы с тыбэ всэ взопрэм.

Так колдують подруvк пры Луне:
Да мы так! Посмыелысь но!
І ны відае а ны балбеск,
Шо од Маткы но j діткы.

Шо v мы робымо з гармоністыком?
Да ты граj нам но швыдчыj!
От мы ліск і почыстымш.


Рецензии