Што такое шчасце?

Што вельмi хочаш для шчасця,
Кораб аж поўны заўжды?
Хай ляжа карта па масцi,
Скажа вам так малады.

Вось i кватэру нам можна,
Дом каб з дзяжурным там быў.
Ды i катэдж асцярожна
Хай бы нам хто падарыў.

А як вiскi пасiвелi -
Шчасце зусiм у другiм.
Траўка i дрэвы запелi,
Свет стаў увесь дарагiм.

Летам мы едзiм на дачу,
Каб на прыродзе пабыць.
Дзецям прарочым удачу,
Лепшую долю здабыць.


Рецензии