Доля-2019-4

Свою любов я усе життя шукав
в очах твоїх щастя зміг знайти
що ти існуєш десь уяви я не мав
серед усіх жінок потрібна тільки ти...
Свою любов я не на що не поміняю
і не відмовлюся від вибору свого
ти долею призначена я точно знаю
для почуттів не треба більше нічого...
Свою любов я такой як є приймаю
і поринаю у загадковий погляд знов
і що ми разом будемо я надію маю
бо вірю в щиру і безмежну я любов...


Рецензии