Вибiр

Так тихо...
То грудень?..
Чи, може, відпустка
десь близько карибських Америк?..
Чи ба,
омріяне ліжко в рожевих пелюстках?..
Чи вічність, яку проковтнула доба?..

Так зимно...
То серце?..
Чи щось безпорадне
у стиснутих грудях?..
Чи втрачений час,
що був за життя вже занадто принадним?..
Чи світу байдужість, що зменшує нас?..

Так добре...
То ніч?..
Чи звичайне вітання
із тим, що знайшлися?..
А, може, то рай,
безмежний, як наше з тобою кохання?..
Не знаєш?..
Буває...
Ну , що ж - вибирай...


Рецензии