Пташина рада

У горобців - нарада.
Затишшя їм нема.
Розхвилювались. Ще би.
Попереду зима.
А годівниць - не густо:
волає рахівник.
Дітва не змайструвала,
й мабуть не встиг двірник.
У горобців нарада.
У розпачу малі.
Бо он вже двір потиху
втопає у імлі.
Натомість - наш недолік.
Голодний краєвид
нам цей пташина рада
поставила на вид.

Грудень 2019


Рецензии