Земля товар

Земля родюча,їй ціни не має,
Це Божий дар для нас-таке буває,
Немає кращої на світі аніж наша мати,
За неї варто і Життя віддати

За золото пшениці,за соняшника цвіт,
За кавуни солодкі,за сало на обід,
За мед та за картоплю,та за хмільне вино,
Та за життя земнеє,що Богм нам дано

Земля товаром буде-у власність віддадуть,
Це шлях до процвітання,бо всі по ньому йдуть,
Господар на землі,то є життя гарант,
З ним будемо багаті,і не потрібен грант

Земля родюча наша від пращурів свята,
Нам матінкою буде на многая лета,
Не слухай олігархів,що жадібні та злі,
Воні клопи голодні на тілі у землі

Вони її кусають,та соки її п"ють,
А власникові неньки лиш крихти віддають,
Тож забирайте землю,бо в ній кістки дідів,
Та щоб хапуга жирний твоїм не володів

Земля родюча,їй ціни не має,
Хай Святий Бог її обороняє

21.12.2019 год,
Верховная Рада мусолит Закон о Земле


Рецензии