стрiчку мого життя... на укр. яз

Стрічку могО життя
в руки ТвоЇ вкладаю.
Грішне з душІ сміття
знищи, спали, благаю!

Матинко, лиш (молЮ)
долі вузли розплутай!
Серцем Тебе люблЮ;
сліз чистота - покута.

Ще й невгамовний жаль
за скоєні діяння...
Спасенний мій "грааль" -
молИтвяне прохання.

ПрОшу, допоможи
витримати в спокусах!
Вузлики розв'яжи
відкупленням Ісуса.

Розпач прийми та біль,
Благословенна Діво.
Гріхів очисти цвіль;
охоронИ й помилуй!

Щоби життєва нить
більше не ґудзувалась.
З Богом щоб (кожну мить!)
душею спілкувалась...


19/12/19/


Рецензии