В твоих глазах

       Н.Бидненко

В твоїх очах і ніжність, і жура.
У них – печаль, що дні минають всує.
І видалось: життя – це просто гра
І Доля карти, знай собі, тасує.

Що випаде, який обрати хід,
Щоб віднайти утрачене кохання?
Не на ламкий від безнадії лід,
А на тверду дорогу сподівання!

Уже світання. Неба синь ясна.
Ми розіклали заново колоду –
І поруч тіло, тепле, як весна,
А грудень заховався у негоду.

***
В твоих глазах и нежность и упрёк.
В них есть печаль, - что дни проходят в суе.
И видимо, что жизнь - одна игра
Судьба же карты нам с тобой тасует.

Что  выпадет, какой же выбрать ход,
Чтоб разыскать пропавшую любовь?
Но не на  тонкий  безнадёги лёд,
А на твёрдую дорогу ожиданий.

Уже рассвет. И неба  синь ясна.
Мы разложили новую колоду -
И рядом тело, греет, как весна,
Ну, а декабрь укрылся в непогоду.


Рецензии