Як у Моне

Дощі відверто прямолінійні.
Дощі - абстрактні, як у Моне.
Ця хворобливо пора їх довга
ніяк у грудні нам не мине.
Невиліковна - запала жура.
Немов у ринвах шкребуть коти...
Дощі проникні. Дощі тотальні.
Від них нікуди нам не втекти.

Грудень 2019


Рецензии