5387. Загадка. Уточнённый вариант

Уточнённый вариант

ЗАГАДКА:
Як называецца Боязь Санта Клаўса?
-КЛАУСстра(Х)ФОБИЯ!
Фобій шмат ёсць на свеце.
Але, каго ж, баяцца дзеці?
Дзеці - Клаўса баяцца!
Як жа гэта можа стацца?
КЛАУСстра (х) фобія.
Баяцца дзеці - цеснаты
Баяцца дзеці - цемры.
Ім - ліфта трэба баяцца,
Як у клетцы, у гэтым ліфце, братцы.


Рецензии