Сон про Украину

Сон про Україну.

Якось то сон привидівся мені,
Що в Україні щастя для людей настало
Лунають пісні голосні
І сонце немов – би гріти краще стало.

І на обличчях у людей
Сіяють радісно усмішки
Шукати всюди ворогів
Вже необхідності не стало.

Прокинувся і зрозумів,
Що тільки сон мені наснився
І мрію я в душі собі,
Щоб сон той в дійсність обернувся.

Я знаю – більшість хоче в мирі жити
Кохати хоче, дітлахів ростити
В труді добробут будувати
Ось тільки треба нам панів прогнати.

17 січня 2019 року.


Рецензии