Юбилейное

В "Новинах" я світлину відкриваю,-
Та відчуваю захват - співають школярі.
Свою країну прославляють
І місто, й школу, вчяться де вони.

Березівка, далекий Білоруський край.
Мале містечко, знамените.
Музична школо, місто прославляй,
Дорога молоді в майбутнє тут відкрита!

Сьогодні свято -  пів сторіччя.
Керує школою заслужений та  мудрий фахівець.
На сцені світять  радістю обличчя
Дітей співучих та красивих на взірець.

Співай, красунє мила, прославляй свій край.
Хай пісня ця від серця лине.
Та Україну рідну теж  не забувай.
Завжди привітно тут тебе зустрінем.
 


Рецензии