слухай серцем

Зупинись на мить, послухай своє серце.
Помолись за тих, кому так зараз тяжко!
Й ні на що, благаю, ти не сердься.
Почувай себе ЛЮДИНОЮ, будь ласка!

І тоді ти зрозумієш – що й до чого,
Не питатимеш, а знатимеш напевно.
Бо відчуєш кожне ЙОГО СЛОВО
І не будеш жити тут даремно!

6.10 2019р.


Рецензии