снiг iде

Сніг іде..


Знову сніг лапатий і осінній
В приморозок падає на землю.
Листопад почався дуже зимно
І так сумно, що в душі аж темно.

Світ крихкий, як сніг цей листопада.
Розіб'ється враз, ти тільки крикни.
Все минеться, спогади – відрада.
Та й відради залишились крихти.

Сніг іде..
1 листопада 2019 р.


Рецензии