Доля-2019-3

Ти мною не до кінця розгадана
ховаєш в собі внутрішню красу
чекаю я твоєї відповіді жадано
у нас на роздуми є трішечки часу...
В твоїх очах є іскорки запалу
і моє серце як завжди ти запалиш
з нас вийде дуже гарна пара
та ти про це мабудь сама знаєш...
Ми спільна доля-ще не здогадалася
у інших спільних рис не відшукаємо
а почуття...так у житті склалося
я відчуваю один одного ми...кохаємо...


Рецензии
Яка красива украiнська мова!
Завернулась би в нiй i заснула...
Спала, би спала I не просипалась.
Так нi, прийде ранок I новий день!

Добра i тепла Вам, Гарно дякую!

С уважением, Иннеса

Иннеса Саввина Свица   22.12.2019 03:25     Заявить о нарушении