Скардюся v я во на мамонтыj,

Шо таsать всэ пуд vывот

Радосьць моя голубая!
Ангел белёс в небесах!
Как vэ-то я гонды хатыj
Стікы уvо, ба, прытбав?

То-лі то Рак постарався,
Чы то якыj СкарБіон?
Но я, однако, но Хаім,
Шо маты лупыть но в лоб.

Шо v я такыj махіндрал во,
Шо і ны двэры в коморц 
Ны пудыму іj ны вставлю
Дэ на пітельку кольцо?

Лёхко, зу7 пак, хазяіном
Буты і vыты в сільпо зь.
От і маjструj всё по Заповедь,
Раз ты такыj тут мні Ёг.

Роблять vэ туркы хібарыну.
Влад! Да ты шо! Быз дырок!
А шо ныма ны фундаменту,
То ныц ны скосыця в боньдь.

Я vэ тут гондэ на тавріях
Jіздзю j лытю в Лаборовск.
От моjі доскы j всмыхаюця
Вvэ пуд доsом другыj год.

Воj! Васілёк! Sо ты маjісься?!
Да захаваj всэ в сараj!
Бы то во гындэ 2 камыня,
А ны аvны сотня шпал.

Хто v дэ тобі понімае тэ,
Шо, коль родывсь уv С3лком,
То будэ j мускул всегда в тыбэ.
А колы Вітёр в Пятёрц?

Ну, да і шэ во на старосьці
Швэньдяты лэгко завсёд
Навытькы j, гоj, до магазіна,
Коб хоть смытаны в сырок.


Рецензии