Правда

Раніше все було не так,
І світ був попрОще
А зараз безлад, хаос і дурня,
Як взагалі з тим жити можна?

Хтось змінює стать, а хтось beauty blogger,
Для когось життя, а для когось не зовсім,
Життя лиш одне, тому шукай половинку,
Бо воно коротке і обірветься в незнану хвилинку.

Хлопці признавайтесь в коханні, робіть перший крок,
Не бійтесь сказати  дівчині в очі,
Бо справді та, яка відрізняється від всіх,
Це оцінить і завжди буде поруч.

Дівчата, кохайте та будьте ніжніші,
Перестаньте бухати, навчіться цінити,
Та завжди надійтесь  тільки на себе, не вимагайте від хлопців, що самі можете це зробити.


Рецензии