По заслузi

В тиху нічку через плай
Ішов Святий Миколай,
Місяць з зорями світили,
До усіх зайти просили.

Жодну хату не минув,
Ні про кого не забув,
Побував в усіх-усіх,
Здійснить мрію допоміг.

Кожному він дав дарунок.
По заслузі подарунок,
Не минув жодну людину,
Ні дорослих, ні дитину.

Хтось засмучений від різки,
І задумався вже трішки,
Щоб уже в наступнім році
Чемним буть на кожнім кроці

20.12.2019 р.


Рецензии